Flammkuchen hapjes

7 augustus ben ik 20 jaar geworden, dat betekende weer hapjes tijd! Ik wou een keer iets nieuws op de borrelplank. Ik zag Flammkuchendeeg van Tante Fanny in de supermarkt liggen en dacht hier kan ik wat mee! Je kunt het deeg natuurlijk ook zelf maken maar gezien het super warm was buiten ging ik voor de snellere manier. Het was zeker geslaagd, veel positieve reacties gehad, leuke variatie!

Ik heb 1 rol deeg gebruikt en heb hier ongeveer 30-40 stukjes uit gehaald. Ik heb het deeg eerst door de helft gedaan zodat ik twee varianten kon maken. Ik ging voor de klassieke versie met spekjes en ui en een Italiaanse variant namelijk met parmaham, mozzarella, zongedroogde tomaat en rode ui. Je kunt dit hapje prima van ter voren maken, zowel koud als warm een lekkere snack! Ideaal om lekker te variëren!

De foto op het recept is van de dag erna, hier heb ik het deeg in totaal in 8 stukken verdeeld. Zo kun je altijd je eigen grootte kiezen.

Helaas ben ik door alle warmte en drukte helemaal vergeten om mijn borrelplanken vast te leggen, volgend feestje nieuwe kansen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s