Gevulde Kastanje champignons van de BBQ

Champignons over? Ik gebruik eigenlijk altijd kastanje champignons, hier zit gewoon net wat meer smaak aan. Ik had er paar over & heb hier een klein beetje bacon in gedaan, een beetje kruidenboter en af toppen met geraspte kaas. Heerlijk als er bij, moet je natuurlijk wel van champignons houden!

  • 6 Kastanje champignons
  • Beetje (Zelfgemaakte) kruidenboter
  • 1 plankje bacon
  • Handje geraspte kaas
  • Zout & peper

Verwijder de steel uit de champignons en maak ze schoon. Doe dan alle ingrediënten er in.

Verwarm de bbq tot ongeveer 200 graden en laat ze in een ovenschaal hier 20 minuten in garen. Je kunt ook aluminium bakjes gebruiken. Eetsmakelijk!

Maak alleen nog af met kaas naar keuze en smullen maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s